Continuous Deployment Quiz


1. Capacity testing _.
Answer: is a critical testing and helps to verify technical aspects


2. Accurev is a _ system.
Answer: Stream Based Version Control


3. ____________ testing was derived from hardware testing.
Answer: Smoke

​
4. The continuous deployment must be followed to practice continuous delivery.
Answer: True

​
5. Large scale changes to an application can be achieved using __.
Answer: Branch by Abstraction

​
6. Collection of executable codes is known as.
Answer: Binaries

​
7. A build can be triggered by a version control tool.
Answer: True

​
8. A build that fails __ stage will not be deployable.
Answer: Acceptance


9. People who do the deployment should be part of creating the deployment process.
Answer: True
​

10. Dependencies between components must be represented using .
Answer: Directed acyclic graph

​
11. Time taken to fix a broken build is measured using __.
Answer: Build repair rate

​
12. Build-time dependency should be present when an application is run.
Answer: False
​

13. Build tools can be categorized as ____.
Answer: Both the options

​

14. Release candidate is created after the change passes through the .
Answer: Commit Stage

​
15. New instance of ___ is created upon every check-in.
Answer: All of the options

​
16. Continuous deployment aims at making feedback loops as short as possible.
Answer: True

​

17. _ is a paradigm to move code from check-in to production in a controlled way.
Answer: Integration Pipeline

​
18. Feature toggles is possible in version control systems.
Answer: True

​

19. User acceptance testing is a verification activity.
Answer: False

​

20. Configuration information can be supplied using .
Answer: Environment variables



21. Disciplined technique for restructuring a code without modifying its external behavior is _.
Answer: Refactoring

​

22. Famous problem of dependency management is known as ___.
Answer: DLL Hell

​
23. Only positive scenarios are validated in ___ testing.
Answer: Build Verification

​
24. MTTR is ____.
Answer: Mean Time to Repair failures.

​
25. Automated implementation of an application's build, test, and deployment process is called as _.
Answer: Deployment Pipeline

​
26. The deployment pipeline is initiated by the creation of a release candidate.
Answer: False

​
27. _ stage asserts that the system works at the technical level.
Answer: Manual Test

​
28. The capability of your build system to handle an increase in the amount of code that it integrates and analyzes is known as .
Answer: Build performance

​
29. Chef is an orchestration tool.
Answer: True
​

30. In branch by abstraction model, features are developed in _.
Answer: Release Branch


31. Steps to be followed to release the application first time is part of ___.
Answer: Release Plan

​
32. Static code analysis is performed in the _.
Answer: Commit stage
​

33. User acceptance testing is done in this stage.
Answer: Manual Test


34. Functional testing is a verification activity.
Answer: True

​
35. Testing done in a customer's environment is known as.
Answer: Beta


36. Value delivered by an application is validated through.
Answer: All of the options



37. _ is a central part of continuous deployment.
Answer: Deployment Pipeline

​
38. ____ stage takes the delivery team beyond continuous integration.
Answer: Acceptance